Skip to content

Growth Marketeer

On-site
 • Eindhoven, Noord-Brabant, Netherlands
Sales & Marketing

Job description


Ben jij een op-en-top Growth marketeer, woonachtig in de Eindhoven regio, en lijkt het jou een leuke uitdaging om via een multichannel approach nieuwe prospects te genereren? Ben jij in staat om, na behaalde successen, de nodige processen daartoe verder te optimaliseren, naar een monsterlijke lead generation machine? Lees dan zeker verder!


Jouw collega over werken bij Drieam

“Wij werken met een jong en dynamisch team in de prikkelende wereld van de Educatie Technologie. Met ons team hebben wij al veel successen behaald in de Benelux en daarbuiten. Vind jij het net zo leuk als wij om het bedrijf verder te helpen groeien, bloeien en er samen een groot succes van te maken? Dan zien wij jou graag in ons team.”

Mieke Ridderhof, CCO


Een dag uit jouw agenda

9.00 uur Stand-up meeting met het revenue team om goed te alignen tussen sales en marketing - en vooral, waar en hoe maak jij het verschil?

9.30 uur Meeting met een product manager over haar verwachtingen voor hun productlijn en hoe wij daarvoor extra prospects zouden kunnen werven - laat dat nu net jouw sterkste punt zijn!

10.30 uur Samen met collega’s uit het revenue team werken om landing pages, campagnes en lead enrichment te realiseren.

12.30 uur Gezamenlijke lunch!

14.00 uur Meeting met jouw team lead om te bespreken hoe de verschillende resultaten die behaald zijn, herhaalbaar gemaakt kunnen worden.

15.00 uur Je hebt een nieuwe case study gemaakt met het team, hoe gaan we dat inzetten om zo veel mogelijk prospects te bereiken? Hiervoor maak jij een plan voor zowel de Benelux als de Internationale markt.

16.00 uur We hebben volgende week een evenement en daarvoor heb je aan socials gewerkt om zoveel mogelijk mensen voor het evenement met ons te engagen. Je wilt nog wat posts plaatsen, een aantal LinkeIin ads activeren en je zorgt ervoor dat alles wat al loopt, geen issues heeft.

16.30 uur Jij bent erop gebrand om jouw behaalde succes te kunnen herhalen, dus doe je nog een analyse op e-mailcampagnes vanuit Hubspot.

17.30 uur Je hebt een fijne en leerzame dag gehad. Morgen gaat het weer anders en uitdagend zijn, daar kijk je nu al naar uit!


En morgen?
Morgen ga je weer met veel plezier, samen met je collega’s, aan de slag om de mooiste resultaten te behalen. We hebben meerdere productlijnen; hoe ga jij onze producten en diensten weer zo aantrekkelijk mogelijk maken zodat onderwijsinstellingen in de Benelux, maar ook in de rest van de wereld, met ons willen samen gaan samenwerken? SEO optimalisatie, voorbereiden voor evenementen, nieuwe customer cases visualiseren, content stretching aanpak verfijnen, ABM toepassen en vooral veel creatieve manieren ter promotie van onze producten aandragen, wij zien graag hoe jij dat doet!


Wist je dat Drieam …

… in 9 jaar tijd is gegroeid van een startup naar een gedreven team van ruim 50 professionals? Dat het personeelsverloop bij ons extreem laag is? En dat zo’n beetje alle stagiairs willen blijven?

Logisch, want bij ons:

 • Draait het om jou! Vertel ons wat je leuk vindt, laat zien waar je goed in bent en wat je ambities zijn. Wij maken er werk van om jouw werkgeluk naar een hoger niveau te brengen.

 • Werk je in een zelfsturend team. Maar wel zo fijn: je kunt rekenen op heldere kaders en de juiste coaching en inspiratie.

 • Kun je 100% jezelf zijn. Ons team bestaat uit tal van nationaliteiten en stuk voor stuk authentieke persoonlijkheden. Kun je je voorstellen hoe inspirerend dit is?

 • Hoef je nooit eten mee te nemen! Elke dag staan een gezonde lunch, fruit en snacks voor je klaar.

Wat je verder krijgt

 • 25 vakantiedagen bij een 40-urige werkweek.

 • Vrije dagen wanneer jij dat wilt. Heb je niks met kerst? Kom dan werken en neem vrij op een dag die beter bij je past.

 • Veel flexibiliteit: je kiest zelf wanneer je thuis en op kantoor werkt en hoe je je werkzaamheden indeelt. En wil je eerder stoppen om de kinderen van school te halen of je puppy uit te laten? Altijd goed!

 • Een MacBook en andere voorzieningen die je nodig hebt om op kantoor en vanuit huis prettig te kunnen werken.

 • In eerste instantie een contract van een jaar, met de bedoeling dit om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd.

 • Volop mogelijkheden om je te ontwikkelen. Wat je leerdoelen of ambities ook zijn, wij helpen je deze te bereiken. Bijvoorbeeld via opleidingen en trainingen.

 • Een aantrekkelijk pensioenplan dat Drieam volledig voor jou betaalt.

 • Additionele benefits zoals een gymplan en een fietsplan.

 • Een inspirerende werkplek op loopafstand van het centrum van Eindhoven.

 • Last but not least: wekelijkse teamdrinks – geen zin in? Ook goed natuurlijk! – en meerdere keren per jaar een uitje met het hele Drieam team.

Job requirements

Daarom pas jij in ons Drieam-team

Drieam heeft zo hard kunnen groeien en zoveel fantastische mensen samen kunnen krijgen doordat iedereen graag samenwerkt, want daardoor kom je uiteindelijk tot de beste resultaten. Ben jij een echte teamplayer, wil je graag de beste resultaten behalen en lijkt jou het werken binnen een dynamisch, jong en vooral heel erg gedreven team leuk? Dan moet je vooral nog even verder blijven lezen want er zijn nog wat meer dingen die wij graag zouden zien in onze Growth marketeer. 

Verder kun je:

 • Aantonen dat je relevante ervaring hebt om deze functie uit te voeren, je hoeft niet alles gedaan te hebben, maar veelzijdigheid is wel een plus.

 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands.

 • Jouw Engels is ook van een zeer goed niveau in lezen en schrijven. 

 • Als je ervaring hebt in Educatie of technologie is dat een plus; heb je al eerder EdTech gedaan, dan is het helemaal fantastisch! 

 • Je hebt eerder met Hubspot en Wordpress gewerkt, maar misschien ook met Notion, Sketch en social media platformen - hierin ook is het geen probleem als je niet alles hebt gedaan, maar veelzijdigheid is weer echt een plus. 


Solliciteer direct!

Wij zijn benieuwd naar jou! Check hier hoe onze sollicitatieprocedure eruitziet. 

Heb je nog vragen over deze functie? Bel ons dan via 040 30 46 346.

or