Overslaan naar content

Dit bieden wij

Je helpt Drieam én jezelf groeien 📈

De grote onder de kleine, of de kleine onder de grote. ’t Is maar net hoe je het bekijkt. Feit is dat jij de voordelen meepikt van een organisatie die groot is qua ambities en impact, maar klein qua omvang vergeleken met veel andere techbedrijven in de regio. De benefits voor jou? Je blijft up-to-date in de wereld van educational technology. Tegelijkertijd ben je overal bij betrokken. Of het nu gaat om een specifiek project of onze toekomstvisie; jouw mening doet ertoe!

Coaching en opleidingen

Waarschuwing vooraf: ben je eenmaal bij ons binnen, dan ga je niet meer weg. Of je zou een van de eersten zijn. Want kijk naar ons personeelsverloop, dat is extreem laag. Logisch. Je hoeft bij ons niet weg om je te ontwikkelen of je ambities waar te maken. Of je nu een junior of doorgewinterde professional bent, wij blijven je inspireren en uitdagen en helpen je groeien met de juiste coaching en opleidingen.

Jij bepaalt!

Wat je nog meer krijgt? Veel vrijheid. Van het inrichten van je functie en werkzaamheden tot bepalen waar en wanneer je werkt. Ook je vrije en feestdagen kies je zelf. Heb je niks met kerst? Dan kom je toch lekker naar kantoor en neem je vrij op een dag die beter bij je past. Verder kun je rekenen op een geweldig Drieam-team én – mooi meegenomen – elke dag een gezonde lunch en onbeperkt fruit en snacks.