Overslaan naar content

Zo werken wij

Jij staat aan het stuur 🕹

Bij Drieam gaan we je niet vertellen wat je moet doen. Waarschijnlijk omdat je dat zelf ook wel weet. Maar vooral omdat wij én jij zo niet willen werken. Je krijgt van ons geen taken maar verantwoordelijkheden. En alle ruimte om eigenaarschap te pakken en je rol vorm te geven. Of je er alleen voor staat? Juist niet! Je krijgt van je teamleads precies de coaching die je nodig hebt en kunt rekenen op hulp en inspiratie van je collega’s.

We doen het samen

Elkaar helpen is een van onze vier core values, en dat zegt genoeg. We mogen dan stuk voor stuk unieke individuen zijn, we zijn vooral een Drieam-team. Samen zijn we succesvol en leren we van elkaar en de wereld om ons heen. Intensief en vooral fijn samenwerken is voor ons dé manier om elkaar te inspireren en uit te dagen en onze ambities waar te maken.

Wij maken werk van jouw ambities

Eén ding is zeker: bij Drieam blijf je niet de professional die je bij binnenkomst bent. Want als jij ons vertelt wat je leuk vindt, waar je goed in bent en wat je ambities zijn, doen wij er alles aan om je (werk)geluk steeds een level hoger te tillen. Via opleidingen, persoonlijke coaching en de vrijheid om te experimenteren, zorgen wij dat je succesvol kunt zijn én elke dag met plezier je bed uitkomt.