Overslaan naar content

Dit is wat ons drijft

Steeds een stap verder

Alles wat we doen, hoe we het doen en wat ons inspireert en plezier geeft, komt voort uit onze core values. Kijk naar onze werkwijze. We blijven innoveren doordat we elkaar en onze opdrachtgevers uitdagen om steeds een stapje verder te gaan en buiten de bestaande oplossingen te denken. En we stropen de mouwen op en gaan! Zo help je niet alleen het onderwijs, maar ook je collega’s én jezelf verder ontwikkelen.

De weg is het doel

We zijn superserieus over ons werk en de kwaliteit die we leveren, maar staan niet al te serieus in het leven. Houden van structuur en processen, maar evenveel van flexibiliteit en vrijheid. En zijn gedreven om onze doelen te behalen, maar vinden de weg ernaartoe belangrijker. Want alleen door een fijne samenwerking waarbij we elkaar helpen en coachen, maken we onze ambities waar.

Onze kernwaarden

Daarnaast kun je bij ons 100% jezelf zijn. Sterker nog, we willen niet anders dan dat je oprecht en authentiek bent. Want juist de verschillen in onze persoonlijkheden, talenten, verhalen, achtergronden en werkervaring maken ons team en halen het beste in ieder van ons naar boven.

Wij dagen uit

Om verder te denken

Het mogelijk maken van de ultieme leerervaring vereist ongeëvenaarde innovatie en uitvoering. Daarom dromen we groot en nemen we niet (snel) genoegen met een oplossing. Bij alles wat we doen, denken we verder dan het 'wat is mogelijk' om de verwachtingen van onze klanten en collega's te overtreffen.

We krijgen dingen voor elkaar

Om dromen te realiseren

Met onze ondernemersgeest en pragmatische aanpak leveren we. Onze mouwen opstropen om het waar te maken is een vanzelfsprekendheid. Door betrokkenheid en eigenaarschap vinden we oplossingen. Want alles wat we doen, doen we met de grootste zorg.

Wij zijn oprecht

Naar onszelf en anderen

Drieamers durven zichzelf te zijn. We omarmen echte, authentieke mensen en geven elkaar de vrijheid om te ontdekken. Het is het verschil in persoonlijkheid dat kleur geeft aan ons werk. Deze ware kleuren zijn wat ons bindt naar onze gemeenschappelijke doelen.

We helpen elkaar

Om te bloeien

Bovenal zijn we een team. We gaan altijd voor win-win situaties en delen successen (en leren van mislukkingen) samen. We ondersteunen elkaar, komen voor elkaar op en geven en accepteren hulp. We werken met een stel geweldige individuen, maar het is door teamwork dat we grootsheid bereiken.