Overslaan naar content

Meet our Drieam team

Stuk voor stuk uniek

Van je ruim 50 collega’s zijn er geen 2 hetzelfde. Ons team bestaat uit stuk voor stuk authentieke individuen. En wist je dat we samen tal van nationaliteiten en nog veel meer verschillende persoonlijkheden, talenten, verhalen, visies en achtergronden vertegenwoordigen? Kun je je voorstellen hoe inspirerend dat is?

Oprechte interesse in de ander

Je bepaalt bij ons zelf waar en wanneer je werkt. Maar weet je wat zo mooi is? Bijna alle collega’s ontmoeten elkaar het liefst op kantoor. Het zit ‘m in de vibe. We zijn oprecht geïnteresseerd in de ander en dagen elkaar uit. En niet alleen op de werkvloer trouwens: onze teamuitjes zijn legendarisch. Ook borrelen we graag samen. Liever niet voor jou? Ook goed natuurlijk! We waarderen het juist als je 100% jezelf bent!

Meet your colleagues

Elise, UX Designer

“Met een gedrevenheid om meer te leren over onderwijs en user experience; kreeg ik alle ruimte en mogelijkheden om mijn draai te vinden en focus te vinden. Nu - met vele projecten tussen de dag dat ik voor het eerst voet op kantoor zette en waar ik me nu bevind - weet ik waarom de overstap naar Drieam voor mij de perfecte volgende stap was.”

Egle, growth hacker

“Op basis van data ontwikkel ik effectieve campagnestrategieën die onze klanten én Drieam helpen groeien. Daarbij krijg ik alle vrijheid om ideeën uit te proberen en initiatieven te nemen. Extra inspirerend: onze snel veranderende omgeving waarin geen dag hetzelfde is.”

Lotte, product manager Canvas Services

“Hoe gaaf is het dat wij met een relatief kleine organisatie grote impact maken op het onderwijs wereldwijd? We leveren niet alleen de software, maar ook de expertise om de digitale leeromgevingen toekomstgericht in te richten. Wat mijn werk extra leuk maakt, is de sfeer in ons team, die is echt top!”

Marieke, implementation consultant

“Mijn werk is uitdagend doordat elke onderwijsinstelling uniek is en een andere structuur en uitdagingen kent. Ik pak dus vaak nieuwe werkzaamheden op, daar leer ik veel van. Als consultant werk ik vooral bij en voor klanten, maar ik voel een enorm sterke verbinding binnen het team.”

Gásten, scrum master

“Ik krijg er energie van als ik zie dat mijn ideeën direct effect hebben en de processen in het team verbeteren. Zo maak ik dus echt impact in de organisatie. Natuurlijk doe ik dat niet alleen. Mijn collega’s zijn oprecht toffe mensen om mee te werken. Vriendelijk, open, hardwerkend en talentvol.”

Adam, software developer

“Het is uitdagend om onze producten continu te verbeteren en de kwaliteit hoog te houden. Feedback van klanten biedt ons de kans om onszelf steeds te overtreffen en om in nauwe samenwerking met collega’s van andere disciplines tot oplossingen te komen. Daar hou ik van.”