Overslaan naar content

Solliciteren? Zo werkt het

Jouw Drieam-job in 4 stappen

Solliciteren bij Drieam is simpel. Heb je een vacature gezien die jou op het lijf geschreven is? Of nog niet, maar denk je dat je een goede aanvulling bent op ons team? Dan maken we graag kennis met je. En jij natuurlijk met ons! Daarvoor bieden we je ruim de mogelijkheid.

Stuur ons je motivatie en cv

Je hoort binnen een week of we je uitnodigen voor een eerste kennismaking.

Babbel met je toekomstige collega

Niks om zenuwachtig voor te zijn. Want je maakt eerst informeel kennis met een van je collega’s. Zo kun je ervaren of het klikt en alvast je eerste vragen stellen. Natuurlijk zijn we ook benieuwd naar waarom je bij ons wilt werken.

Gesprek met je manager

Dé kans om te vertellen waarom jij de juiste persoon voor ons bent. In dit gesprek ga je dieper in op je ervaring en jouw toegevoegde waarde voor het team.

Laat zien wat je kunt

Je krijgt van ons een opdracht om alvast te proeven van je nieuwe job. Dat kan een presentatie zijn over hoe je als marketeer een marketingcampagne zou opzetten. Of een codeertekst als je solliciteert als developer.

Zijn jij én wij na deze vier stappen enthousiast? Yes, dan hebben we een match! Welkom in je nieuwe avontuur!

Onze sollicitatieprocedure

We nemen mensen aan die de beste zijn in wat ze doen en - net zo belangrijk - die goed bij onze cultuur passen. De sollicitatieprocedure kan variëren, afhankelijk van de functie, maar dit is wat je over het algemeen kunt verwachten als je bij het Drieam-team wilt komen werken.