Skip to content

Stagiair/ werkstudent Recruitment (32-40 uur p/w)

Eindhoven, Noord-Brabant, NetherlandsOperations

Job description

Ben jij laatstejaarsstudent van een HRM of gerelateerde HBO/WO opleiding? Dan is dit jouw kans om het dynamische recruitment vak te ontdekken en eigen te maken. Je bedenkt de juiste wervingsstrategieën, waarmee je talent enthousiast weet te maken én houden. Je fungeert als spil binnen de organisatie en helpt hiring managers met het vinden van nieuwe collega's. Als volwaardige collega in ons team van young professionals kan je met jouw stage échte impact maken in een organisatie!


De stage- of studentenwerkplek

Bij Drieam verwelkomen we graag aankomend talent met de nodige bagage vanuit een opleiding. Als student draai je lekker mee met de dagelijkse gang van zaken in (en vanuit) het Operations team. Je neemt actief deel aan de bestaande overleggen, denkt mee over strategische recruitment vraagstukken en neemt zelfstandig diverse operationele recruitment taken op je.

Kom je bij ons voor je stage? Dan krijg je, uiteraard, alle tijd om aan jouw stageopdracht te werken. De inhoud van de opdracht bepalen we samen, aan de hand van jouw interesses en actuele topics in de organisatie. Zijn er onderwerpen waar jij meer van wilt leren, dan betrekken wij jou hier graag bij!


Jouw begeleider over werken bij Drieam

Werken bij Drieam is als een reis, met je vrienden: je maakt plannen, welke je zo nu en dan moet bijstellen; je ontdekt voortdurend nieuwe routes en blijft elkaar uitdagen. Je leert elkaar en jezelf steeds beter kennen. Samen maak je mooie herinneringen, vier je kleine en grote successen en blijf je nieuwsgierig naar de toekomst. Werkgeluk bij Drieam vertaalt zich m.i. in de échte aandacht naar jou, als persoon; in een informele werkomgeving met een zeer gedreven mindset. Dit terwijl je enorme impact maakt als individu én als organisatie!

Celia, HR Manager


Wist je dat Drieam …

… in 8 jaar tijd is gegroeid van een startup naar een gedreven team van ruim 50 professionals? Dat het personeelsverloop bij ons extreem laag is? En dat zo’n beetje alle stagiairs willen blijven?

Logisch, want bij ons:

 • Draait het om jou! Vertel ons wat je leuk vindt, laat zien waar je goed in bent en wat je ambities zijn. Wij maken er werk van om jouw werkgeluk naar een hoger niveau te brengen.

 • Werk je in een zelfsturend team. Maar wel zo fijn: je kunt rekenen op heldere kaders en de juiste coaching en inspiratie.

 • Kun je 100% jezelf zijn. Ons team bestaat uit tal van nationaliteiten en stuk voor stuk authentieke persoonlijkheden. Kun je je voorstellen hoe inspirerend dit is?

 • Hoef je nooit eten mee te nemen! Elke dag staan een gezonde lunch, fruit en snacks voor je klaar.

Wat je verder krijgt

 • Stagevergoeding & starterspakket

 • Een MacBook en andere voorzieningen die je nodig hebt om op kantoor en vanuit huis prettig te kunnen werken

 • In eerste instantie een stageovereenkomst of bijbaan, met de intentie dit om te zetten in arbeidsovereenkomst na jouw studie

 • Volop mogelijkheden om je te ontwikkelen en on-the-job learning

 • Een inspirerende werkplek op loopafstand van het centrum van Eindhoven

 • Last but not least: wekelijkse team borrels en meerdere keren per jaar een uitje met het hele team

Job requirements

Daarom pas jij in ons Drieam team

Met jouw opleiding en eerdere stage(s) heb jij al flink wat vakinhoudelijke kennis opgedaan in het HR-Recruitment werkveld. Je hebt een kritische houding en bent van nature onderzoekend, nieuwsgierig en leergierig. Je neemt zelf initiatief om zaken op te pakken en laat een flexibele en georganiseerde werkhouding zien. Als persoon ben je positief en energiek ingesteld en ga je met plezier nieuwe uitdagingen aan; ook wanneer het (nog!) niet vastligt hoe je de weg gaat bewandelen.

Verder heb je:

 • Interesse in de EdTech/SaaS branche

 • Affiniteit met (technische) recruitment

 • Een vloeiende babbel in het Nederlands én Engels

 • Interesse in een (afstudeer) stage voor minimaal 6 maanden

Solliciteer direct!

Wij zijn benieuwd naar jou! Check hier hoe onze sollicitatieprocedure eruitziet. Wil je eerst meer weten over deze functie? Bel ons via +31 40 304 6346.

or