Managing consultant Onderwijs en ICT bij sterk groeiende EdTech scale-up

Job description

Het onderwijs wordt mede door Covid-19 geconfronteerd met steeds grotere uitdagingen op het gebied van Onderwijs & ICT. Drieam helpt MBOs, HBOs, universiteiten en commerciële opleiders bij complexe vraagstukken rondom digitale transformatie van het onderwijs. Denk hierbij aan de inzet van bestaande- en ontwikkeling van nieuwe technologie om het leerproces optimaal te ondersteunen, de implementatie van een LMS, het ondersteunen bij digitaal toetsen, het adviseren aan DLO programma’s, en meer. Drieam is de implementatiepartner van Instructure - het bedrijf achter het wereldwijd snelstgroeiende LMS Canvas. 


Ben jij die topconsultant die weet wat de uitdagingen van onze opdrachtgevers zijn en beschik je over de kennis en ervaring om ze daarbij terzijde te staan? Bezit je tevens over bewezen acquisitiekracht en vind je het leuk om ons team en onze proposities verder te ontwikkelen en uit te bouwen? Dan is deze functie iets voor jou!


Wat ga jij doen?

Als managing consultant ben je hét gezicht van Drieam voor het hoger onderwijs! Je bent verantwoordelijk voor de acquisitie van nieuwe opdrachten, leidt grote implementatietrajecten van Canvas LMS, en coacht collega-consultants. Je bent een teamspeler met een markt- en klantgerichte drive. Je weet opdrachten te werven in het hoger onderwijs en stuurt het team van consultants hier vervolgens op aan, zowel op inhoud als op het bepalen en behalen van deliverables. Je hebt nauw contact met onze partner Instructure en in de toekomst mogelijk met nieuwe partners. Samen met collega’s kijk je naar ontwikkelingen in de markt en ontwikkel je nieuwe proposities die aansluiten bij de behoefte van onze (huidige en toekomstige) klanten.

Requirements

Wat breng je mee?

Je houdt jezelf staande op een dynamische werkplek. Je bent communicatief sterk en in staat om met bestuurders, programmaleiders en collega-consultants het gesprek aan te gaan. Je schakelt gemakkelijk tussen diverse projecten en werkzaamheden en weet het overzicht te bewaren. Je bent een teamplayer die talenten van collega’s kan benutten en ook buiten de deur het beste uit jezelf en anderen naar boven kan halen. Je hebt de wens en drive om uit te blinken in jouw werkveld!

Verder beschik je over:

 • Een nieuwsgierige en ondernemende houding
 • Een afgeronde academische opleiding
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring
 • Up-to-date kennis van de onderwijssector, met name van het hoger onderwijs
 • Kennis van of sterke affiniteit met de toepassing van ICT in het kader van leren
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Pré: vloeiend in Duitse taal (we breiden uit naar de DACH-regio!)

Wat bieden wij?

 • Werken aan projecten met grote impact op het leren bij hogescholen, universiteiten en business schools.
 • Veel eigen verantwoordelijkheid en flexibiliteit, en een snelle persoonlijke ontwikkeling
 • Een prominente rol in de ambitieuze groeiplannen van ons bedrijf
 • Werken binnen een jong, dynamisch en internationaal team
 • Dagelijks een heerlijke en gezonde lunch op kantoor! (mits de maatregelen dit toestaan)
 • De tools die je nodig hebt (bijv. MacBook, iPhone, ..)
 • Onvergetelijke team-uitjes


Meer over ons

Wij zijn Drieam, een team van 35 enthousiaste professionals met passie voor het onderwijs! Wij helpen MBOs, HBOs, universiteiten en commerciële opleiders om het beste uit Canvas te halen. We zijn marktleider in de BeNeLux en hebben klanten als de Technische Universiteit Eindhoven, Hogeschool Utrecht, ROC van Amsterdam & Flevoland, maar ook internationale business scholen zoals IMD, Londen Business School & Vlerick, en commerciële opleiders als Schola Medica, JADS & PIVO. We werken aan oplossingen met impact en hopen zo het leven van docenten, studenten en ondersteunend personeel wereldwijd elke dag een beetje beter te maken!

Ons kantoor – een informele omgeving waar jij je zeker thuis zult voelen - vind je in het centrum van Eindhoven op 10 minuten lopen van het treinstation. We zijn gemakkelijk bereikbaar per fiets, auto of openbaar vervoer.