Skip to content

Business & Operations Specialist

Netherlands, Noord-Brabant, EindhovenOperations

Job description

Zorgen dat de business & interne organisatie beter wordt, zodat wij miljoenen studenten en docenten wereldwijd kunnen helpen met onze producten. Dat is jouw scope als Business & Operations Specialist bij Drieam in Eindhoven. Een baan met impact. En hoe! Met jouw gestructureerde aanpak, zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt. Extra mooi: je geeft je eigen functie vorm én kan volop doorgroeien met de groei van het bedrijf.


Jouw collega over werken bij Drieam

“Ons team staat voor een mooie balans tussen focus en fun waarbij we met elkaar samenwerken om onze doelen te bereiken en impact te maken op de wereld, zowel binnen als buiten onze organisatie. We zijn trots op onze prestaties en de sfeer binnen het team, die ons helpt de kwaliteit van onze producten te verbeteren en onszelf te overtreffen.”

Mijke, office manager


Benieuwd wat deze baan nog meer zo mooi maakt? Of wil je gewoon eens vrijblijvend kennismaken? Bel ons gewoon even via +31 40 304 6346.


Een dag uit jouw agenda

9.00 uur Kick-off voor Tender voor een van onze flagship producten, Portflow.

9.30 uur Dashboarding. Een lastige uitdaging; we willen meer inzichten in de performance van ons bedrijf, jij gaat aan de slag om hiervoor de juiste dashboards te maken.

12.30 uur Gezamenlijke lunch.

13.00 uur Sales operations. Thomas heeft een aantal lastige vragen van klanten, gelukkig kan jij hem helpen deze te beantwoorden.

14.00 uur Voorbereiding Security meeting. We willen meer Risk based gaan werken, jij hebt daar een plan van aanpak voor gemaakt.

16.00 uur Internationale groei. We moeten onze US entiteit verder inrichten, een interessante puzzel om te leggen.


En morgen?
Dan begint de dag weer helemaal anders. Het automatiseren van klantenfacturatie, een legal vraagstuk uitpluizen samen met onze DPO, in overleg met onze HR manager nadenken hoe we meer bewustzijn kunnen creëren rondom GDPR of de nieuwste security eisen voor onze hardware afstemmen met de Office Manager: jij doet het allemaal. Je bepaalt niet alleen wat de beste oplossingsrichting is, maar zorgt ook voor een goede executie. Heb jij een goed idee hoe we iets beter kunnen doen? Graag! Alleen dan kunnen we zorgen voor een optimale organisatie.


Wist je dat Drieam …

… in 8 jaar tijd is gegroeid van een startup naar een gedreven team van ruim 50 professionals? Dat het personeelsverloop bij ons extreem laag is? En dat zo’n beetje alle stagiairs willen blijven?


Logisch, want bij ons:

 • Draait het om jou! Vertel ons wat je leukt vindt, laat zien waar je goed in bent en wat je ambities zijn. Wij maken er werk van om jouw werkgeluk naar een hoger niveau te brengen.

 • Werk je in een zelfsturend team. Maar wel zo fijn: je kunt rekenen op heldere kaders en de juiste coaching en inspiratie.

 • Kun je 100% jezelf zijn. Ons team bestaat uit tal van nationaliteiten en stuk voor stuk authentieke persoonlijkheden. Kun je je voorstellen hoe inspirerend dit is?

 • Hoef je nooit eten mee te nemen! Elke dag staan een gezonde lunch, fruit en snacks voor je klaar.


Wat je verder krijgt

 • Een goed salaris.

 • 25 vakantiedagen bij een 40-urige werkweek.

 • Vrije dagen wanneer jij dat wilt. Heb je niks met kerst? Kom dan werken en neem vrij op een dag die beter bij je past.

 • Veel flexibiliteit: je kiest zelf wanneer je thuis en op kantoor werkt en hoe je je werkzaamheden indeelt. En wil je eerder stoppen om de kinderen van school te halen of je puppy uit te laten? Altijd goed!

 • Een MacBook en andere voorzieningen die je nodig hebt om op kantoor en vanuit huis prettig te kunnen werken.

 • In eerste instantie een contract van een jaar, met de bedoeling dit om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd.

 • Volop mogelijkheden om je te ontwikkelen. Wat je leerdoelen of ambities ook zijn, wij helpen je deze te bereiken. Bijvoorbeeld via opleidingen en trainingen.

 • Een aantrekkelijk pensioenplan dat Drieam volledig voor jou betaalt.

 • Een inspirerende werkplek op loopafstand van het centrum van Eindhoven.

 • Last but not least: wekelijkse teamdrinks – geen zin in? Ook goed natuurlijk! – en meerdere keren per jaar een uitje met het hele Drieam-team.

Job requirements

Daarom pas jij in ons Drieam-team

De Business & Operations Specialist is een functie die perfect past bij een ambitieuze, recent afgestudeerde student of starter met 1 a 2 jaar werkervaring, die bij een snelgroeiende scale-up impact wil maken. Met jouw sterkse analytische vaardigheden, zie jij een uitdaging in het zowel inhoudelijk als procesmatig oplossen van uitdagingen. Daarnaast ben jij goed in het structureren van een grote hoeveelheid aan taken, en krijg jij energie als processen zo vlekkeloos mogelijk verlopen.


Verder:

 • Heb je een academische opleiding afgerond (bijv. MSc in Technische Bedrijfskunde)

 • Ben je vloeiend in zowel Nederlands als Engels

 • Woon je in de omgeving van Eindhoven


Solliciteer direct!

Wij zijn benieuwd naar jou! Check hier hoe onze sollicitatieprocedure eruitziet. Wil je eerst meer weten over deze functie? Bel ons via +31 40 304 6346.

or